Samsung Galaxy S7 blir vanntett

Kommende søndag er det duket for baluba i Barcelona. Da har både LG, Huawei og Samsung pressekonferanser for å vise frem sine nye produkter.

Anledningen er den årlige Mobile World Congress-messen som åpner dagen etter. Vi har selvsagt booket flybilletter og kommer til å være til stede for å gi deg de siste nyhetene på mobilfronten.

Lekker som ei sil

Samsung sliter imidlertid med å holde detaljene hemmelige før søndagens pressekonferanse. Samsungs avdeling i Indonesia har nemlig trykket på knappen litt for tidlig og klart å publisere en video på YouTube som viser det nye flaggskipet i all sin prakt.

Gledelig for mange er at S7-serien nå ser ut til å bli vanntett igjen. Dette var noe Galaxy S5 også kunne by på, men den gjeldende S6-toppserien er ikke beskyttet mot det våte element.

Som tidligere vil S7 også få støtte for trådløs lading, og som med S6 Edge Plus ser det ut til at de nye S7-telefonene vil støtte litt raskere trådløs lading enn tidligere; basert på størrelsen på den trådløse laderen. S6 Edge Plus kunne lade fra 0-100 på to timer blank med den trådløse laderen, og på 1t30m med den medfølgende hurtigladeren (med tråd).

Les mere