MaxSea

Stabil Data er forhandler av Maxsea kartsystemer.

Ta kontakt hvis du lurer på noe tlf.90764526 eller kom innom.

MaxSea Explorer

En klassisk MaxSea v12 utgave for komersielle- og mindre fiskefartøyer.

Dette er et klassisk kartsystem med mange muligheter for navigatører og mindre fiskefartøyer til konkurransedyktig pris.

Universal

MaxSea Explorer er tilpasset for navigasjon både innaskjærs og utaskjærs og betyr at det er et ypperlig produkt for den kystgående flåten. Produktet er et fullverdig verktøy for den profesjonelle navigatøren. Alle de nødvendige verktøyene en navigatør har behov for er er enkelt tilgjengelige i MaxSea.

Muligheter

I MaxSea Explorer har du muligheten til å kunne planlegge dine egne ruter, se hvor du er i kartet, lage avanserte ruteplaner, spore andre båter, tegne inn slepestrek m.m. Sammen med den integrerte værmeldingsfunksjonen har man full kontroll under planlegging av seilasen.

Dette er et ypperlig produkt for de som ønsker å planlegge sin seilas i detalj samt ha en fleksibel mulighet til å ”korrigere/rette” sine kart. Dette produktet kan tilby mulighet for verdensdekning av kart fra både raster- (skannede-) og vektorkart fra flere leverandører. Dens enkelhet i bruk gjør programmet omtrent uslåelig.

Integreringsmuligheter

Sammen med integrasjonsmuligheten med Furuno NavNet v2 og Furuno FAR 2xx7 radar vil du med MaxSea Explorer kunne samle all viktig informasjon på samme skjermen. Du kan vise og kontrollere ekkoloddet og radaren direkte i kartet. Med radarintegrasjonen vil du også kunne legge radarbildet direkte i kartet som et overlegg. På den måten kan du kvalitetssikre radarbildet og lettere orientere deg.

 

Utbredt

Gjennom mange år av erfaringer, lærdom og mot til å presse grenser, har MaxSea Explorer blitt et naturlig valg som kartplotter innen kystseilas. Alt dette sett under ett, har ført MaxSea inn som en av de ledende utviklerne innenfor maritim teknologi. Design, sikkerhet og ytelse er flere nøkkelord som du vil finne igjen i MaxSea v12 programvaren.

MaxSea v12 var det første programvaren som kan tilby mulighet for verdensdekning av kart fra både raster- (skannede-) og vektorkart fra flere leverandører

 


 

Time Zero Navigator

Time Zero produktet spesielt rettet mot fritidsbrukere.

MaxSea Time Zero Navigator er et navigasjonsprogram basert på den nye teknologien Time Zero. Produktet bygger på den ultraske 3D motorikken som gjør navigasjonen enestående og virkelighetsnær. Som standard kan du bla igjennom kartene og satellittbildene/flyfoto som om du reiser rundt i den virkelige verden. Sammen med den nye ruteplanleggingsfunksjonen og værmeldingssystemet (gratis!), kan du planlegge din seilas til minste detalj (både i tid og sted). Programmet har innebygget funksjoner som gjør at du kan tilpasse utseende slik at MaxSea Time Zero Navigator tilpasses ditt behov.

Realistisk, hurtig og nøyaktig..

Basert på den ultraraske 3D motorikken, den unike presentasjon og bevegelsen av fartøyet sammen med helt nye og oppdaterte kart gir deg en meget god nøyaktighet. Alt dette kan du vise i full 3D både over og under havoverflaten.

AIS og ARPA funksjon!

MaxSea Time Zero Navigator har AIS og ARPA presentasjon som standard. De bevegelige målene som AIS og/eller ARPA radaren oppdager, vil du kunne få vist i MaxSea Time Zero programmet som egne fartøyer (mål) i kartet. Disse målene vil du også kunne se i 3D modus. På denne måten har du økt sikkerheten rundt navigasjonen betraktelig. Du vil til enhver tid ha full oversikt over hvor du er og hvor de andre fartøyene er. Med Time Zero unike 3D visning vil du få presentasjon av de andre fartøyene i kartetvisningen på en måte ikke tidligere oppnådd.

Et kartsystem du ikke kan være foruten!

MaxSea Time Zero Navigator inneholder mange forskjellige nyttige funksjoner. Rutebehandling, waypointbehandling, tidevannsgrafer, 3D, Photofusion (bildesammensetning), mottak og visning av værmeldinger, slepestrekbehandling m.m. Valget er ditt!

Ved kjøp av Time Zero Navigator pakken velger du et kartområde etter eget ønske (.mm3d).

 datatrøbbet,datafeil,repasjon,fredrikstad,sarpsborg,data,pc,mac,ipad,iphone,datakræs,hjelp,datahjelp,
 
Copyright : Stabil Data  -Svingen 5 - 1671 Kråkerøy Orgnr. 88773356
data,hjelp,datarep,datareperasjon,datakrise,datadotorn,doktor,sarpsborg,moss,halden,hjelp,it,service,ikt,din,side,kråkerøy,help,support,outlook,mail,sjø,kart,draft,båt,sol,navigere,,panda ,antivirus