Print av Foto

Jeg bruker utelukkende papir og blekk av ypperste kvalitet og printer på det beste
og mest moderne foto-print utstyret. 

 

Etter  overlevering av bildene velger du selv hva du gjør videre. Men om du skal ha et av favorittbildene i ramme på veggen så vil jeg anbefale å be om pris på en kvalitets-utskrift og innramming . Jeg bruker utelukkende papir og blekk av ypperste kvalitet og printer på det beste og mest moderne foto-print utstyret.

  • 210 X 297 mm    A 4     pris  250,-
  • 297 X 420 mm    A 3     pris  400,-
  • 330 X 483 mm    A 3+   pris  450,-
  • 420 X 594 mm    A2      pris  600,-
  • Skal du ha andre støtelser så ta kontakt for pris
  • Bilde på lerret ta kontakt

Jeg tilbyr rammer og kan bistå med å finne den rammen som er med på å fremheve akkurat ditt bilde. Ta kontakt med meg for innramming.

Kontakt SveinFoto