Verksted

verkstedHer kan dere følge med på arbeidet med din PC. Det er med vilje at verkstedet er fult ut synlig. Dette for å vise hva vi kan hjelpe deg med, og for at konsulentene skal komme nærmere kunden. Den beste dialogen er direkte – ikke gjennom andre.

Fjerning av virus og spyware

Det arbeidet vi gjør mest av er fjerning av virus og spyware.

Det er ikke ‘flaut’ å ha virus. Man kan godt si at alle PCer er infisert – noen er bare mer infisert enn andre.
Den vanligste måten å bli infisert på er å klikke på lenker på Facebook, i e-poster eller laste ned filer fra fildelingstjenester. Som regel utgir de seg som om de kommer fra noen du kjenner, eller de ser uskyldige ut.
Som regel er blir man infisert av spyware. Disse kan registrere hva du søker etter på internett, for så å sende reklame til deg om akkurat det du har søkt etter. De mere avanserte kan ‘åpne’ opp PCen din for andre, slik at disse kan bruke den til å sende f.eks. reklame fra.
Hvis du merker at PCen din plutselig blir tregere eller at du får mye reklame som pop-ups er du sannsynlig infisert og bør få renset PCen din. Vær spesielt oppmerksom på nye ‘antivirus-program’ som du ikke selv har installert som finner mye virus og spyware på PCen din. De sier at de kan hjelpe deg å rense PCen hvis du betaler noen få dollar. Dette er virus/spyware. Det eneste som skjer er at de som har laget viruset tjener noen dollar.
Oppgradere eller bytte defekte deler

Det hender at noen deler i PCen går i stykker. Typisk er strømforsyning, skjermkort og lignende. På stasjonære PCer er dette kurrant å bytte ut. Vi har alltid disse delene på lager.

På bærbare PCer kan man være uheldig å søle kaffe eller Cola i tastaturet, eller knuse skjermen. At det kommer væske/fukt i PCen er alltid risikabelt. Hvis det er beskjedne mengder kan tastatur byttes og PCen fungerer like godt som før. Tastatur er bestillingsvare, men som regel får vi deler i løpet av 1 uke.

Knuste skjermer kan på noen modeller være svært kostbart, mens på andre overkommelig. Ta kontakt, så gjennomfører vi en diagnose og gir et pristilbud på reparasjon.
Fjernstyring

Vi kan nå tilby fjernstyring av PC. Det vil si at vi kan fjernstyre din PC for å feilsøke eller foreta oppdateringer uten å fysisk komme hjem til deg.
For å kunne gjøre dette må du installere ett lite program på PCen din og være i telefonkontakt med oss.

 

Trenger du PC hjelp så er vi der for deg!

 

 

 datatrøbbet,datafeil,repasjon,fredrikstad,sarpsborg,data,pc,mac,ipad,iphone,datakræs,hjelp,datahjelp,fjernhjelp,fjernsupport,hjelpen,
Copyright : Stabil Data  -Svingen 5 - 1671 Kråkerøy Orgnr. 88773356
data,hjelp,datarep,datareperasjon,datakrise,datadotorn,doktor,sarpsborg,moss,halden,hjelp,it,service,ikt,din,side,kråkerøy,help,support,outlook,mail,sjø,kart,draft,båt,sol,navigere,,panda ,antivirusProfdoc, Winmed, SystemX, Infodoc, Soma, Promed, Physica, dips, EDI, NPR, data, pc, service, support, dataverksted, data verksted, pcverksted, pc verksted, datafirma, data firma, datahjelp, data hjelp, pchjelp, pc hjelp, datasupport, data support, pcsupport, pc support, pc problemer pcproblemer dataproblemer, data, problemer, serverproblemer, server problemer, virusproblemer, virus problemer, nettverk, antivirus, virus, datadoktor, data doktor, datadoktorn, data doktorn, pcdoktor, pc doktor, pcdoktorn, pc doktorn, dataleverandør, datautstyr, pcutstyr, pc skjerm, printer, router, brannmur, servere, rack, backup, antivirus, virus,, drift, vedlikehold, installasjon, datarepratør, datareperatør, repratør, reperatør, ikt, datatrøbbel, datahjelp, pc, data, dataverksted, datautstyr, antivirus, datadokter, dokter, doktern, doktor, datadoktor, datadoktern, butikk, datahjelp, datatrøbbel, data, it, ikt, reprasjon, pcdoktor, pc, pcdokter, pcdoktern, pc, data, Fredrikstad, Råbekken, Rolvsøy, Sarpsborg,